sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kaahaa sataa!

Tommi Mçkinen varmaan. Mutta lahinna se tarkoittaa taalla sita etta vaan sataa. Kelissa ei ole suurta muutosta odotettavissa seuraavaan viikkoon. Ehka ensi viikon sunnuntaina saattaa olla aurinkoinen paiva. Se ei tietysti paljoa lohduta, kun kallio vuotaa kuitenkin muutaman paivan lapi jos aurinko ei porota taydella teholla. No tanaan se vahan ilmestyi ja katolla oli muutaman minuutin ajan mukava kahvista nautiskella.

Paivat on mennyt lahinna lukiessa ja nukkuessa. Ei hirveasti kiinnosta lahtea sateeseen tarpomaan, eilen tuli sitakin harrastettua. Turvamies katsoi hieman valppaammin kun menin marissa vaatteissa H ja M:lle. No ei mikaan ihme ollukaan, taisi kauppa olla vain naistenvaatteita taynna. Sunnuntaina oli nekin vahat kaupat kiinni joten turistipoopoilyks meni. Mitahan sita sitten tekee kun kirja on luettu?

Huomenna ilmeisesti saa ajaa jonnekin sisaseinalle. Sita voisi tehda kotonakin mutta onhan seina taas uusi. Tosin tieda keretaanko. Taalla edelleen ihmetyttaa se, miten johonkin yksinkertaiseen asiaan voidaan saada tuhraantumaan niin paljon aikaa. Esim. leffan aloittaminen. Juurikun luulee etta ok, play paalle ja eikun katsomaan niin ei. Yhtakkia tulee kaikkea muuta mita pitaakin tehda ja koota ja kasata. Sitten onkin mennyt tunti ja nyt on kaikki valmista. VIRHE. No joo, toisaalta sita haaraamista on hauska katsella ja se varmasti kuuluu siihen kokonaisvaltaiseen kokemukseen joka pelkalla suorittamisella jaa meilta usein huomaamatta. Katson muuten ranskankielista leffaa espanjalaisella tekstityksella.. juoni on janna mutta paaosan esittaja ei oikein vakuuta :)

Nimim. "Ilmoittakaa jos loydatte halpoja lentoja jonnekin missa ei sada!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti