maanantai 8. maaliskuuta 2010

Suklaakakkua

Ei uutta Espanjan auringon alla. Kuulemma on sateisin kevat sitten 54 vuoteen eli jonkinlaista ennatysta on kunnia olla myos todistamassa. Ennatykset ovat rikottaviksi, joten 54 vuoden paasta ei kannata tulla kiipelemaan Espanjaan! :)

Tanaan oli perus shoppailupoopoilypaiva. Koitin loytaa erasta suurempaa markettia kaupungista ja ihan skillilla se sattu eteen. En tosin ollut ihan varma etta onko se se, mut kuusi kerrosta vakuutti asiasta. Ylhaalta loytyi myos suurenmoisia yllatyksia: ruokaa! Gluuteeniton vaihtoehto oli myos hyllyilla, kaikennakoista orgaanista tuotosta ja mika parasta, suklaakakkua. Ajattelin etta hei, jos ei paase kiipeemaan ni toiseksi paras vaihtoehto on iltateen kanssa nauttia pala kakkua. Hyvaa oli, sateen kohina himmeni edes hetkeksi ja olo alkaa tuntumaan jo melkein kotoisalta.

Eroski on jarjettoman kokoinen kauppakeskus aika lahella majapaikkaa. Hinnat ovat melkein siedettavia ja jotain tarjouksia saattoi jopa nakya. Pitaisiko siis kayda katsomassa uudet kengat vaikka.. Tama on muutenkin melkoisen luksuspaikka olla, koska kaytannossa kaikki turistinahtavyydet on muutaman minuutin kavelymatkan paassa ja keskustaan kavelee ehka 10=15 min. Joten mikapas tassa ollessa.

Blogipaivityksia tulee varmaan jatkossakin melkoisen tiuhaan. Ensi viikko naytti jo lupailevan parempaa kelia jolloin voisi suunnata vaikka pariksi viikoksi El Chorroon, mutta kaveri tuossa sanoi etta oli kuullut painvastaisia arvioita.. melkoinen oraakkeli tarvittaisiin nyt etta tietaisi minne menna. Nalle vissiin lahettelee 8c reitteja pohjoisessa, joten pitaisiko suunnata sinne..

Nimin. "¿Mika on liikaa?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti